Ostatnia na dziś recenzja dotyczy Stołowej Musztardy Kętrzyńskiej firmy CredoPR.pl
ZACZYNAMY:
- Wygląd zewnętrzny (opakowanie) - Musztarda zamknięta jest w szklanym słoiku o pojemności 170 g. Znajduję się tak papierowa etykieta, na której widoczne są informacje:
- Składniki: woda, ocet spirytusowy 10%, gorczyca, cukier, sól, olej roślinny rzepakowy, przyprawy.
- Producent: ''MAJONEZY'' Spółdzielnia Pracy Produkcyjno-Handlowa w Kętrzynie, il. I. Daszyńskiego11, 11-400 Kętrzyn, www.majonezy-ketrzyn.pl
- Przechowywać w miejscu suchym i ciemnym w temperaturze od +2'C do +20'C. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Najlepiej spożyć przed: data podana na banderoli. Data minimalnej trwałości oznacza nr partii.
- Smak - Musztarda nie jest pikantna. Ma kolor beżowy (jak każda). Idealnie się sprawdza do kiełbaski grillowanej, smażonej czy gotowanej.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz